Accepterer handelsvilkår

Handelsvilkår.
Brug af dan-/betalingskort på sikker SSL-netforbindelse som vor (UDEN angivelse af PINkode) regnes jævnfør gældende praksis IKKE for lemfældig omgang med kortet.
Anvendte betalingsløsning er certificeret af PBS.
De indtastede kortoplysninger kommer IKKE til vort kendskab, men godkendes eksternt af PBS, som over for os godkender den ønskede transaktion.
Betalingen sker ved hjælp af betalingskort: Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Bestillinger sendes som pakke og størstedelen leveres indenfor 3 arbejdsdage.
I tilfælde af restordre, har du selvfølgelig mulighed for at annullere ordren, uden omkostninger for dig.

Reklamationsret.
Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Fortrydelsesret.
Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den og i original emballage. Vandplejemidler og andet med plombering, kan kun returneres med ubrudt plombering. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor 30 dage som loven foreskriver. Forsendelsesomkostningerne er for kundens regning.

Undtaget for fortrydelsesret.
Varer som sælges i afmålte stykker (slanger og baggrundsfolie) samt foder er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Vandpumper, filtre, varmelegemer og filtermaterialer der har været taget i brug er heller ikke omfattet af fortrydelsesretten.